top of page

בדיקה עצמית

לפעמים אנשים מרגישים משהו לא ברור בתחום המנטלי, למשל מועקה או דאגה שלא מרפות, אבל קשה להם לדעת האם זה משהו שמצריך התייחסות או התייעצות. לפעמים קשה ואולי אפילו מפחיד לעשות צעד כלשהו כדי לבדוק את מצב הרווחה הנפשית – למרות שעבור כאב גופני היו הולכים בקלות להתייעץ אצל רופא/ת המשפחה.

בשביל המטרה הזאת, וכחלק מהכרה בחשיבות העליונה של הנגשת כלים בתחום בריאות הנפש לכלל האוכלוסייה, פיתחתי במסגרת מחקר הדוקטורט את הכלי הדיגיטלי "מה יש לי" – המאפשר בדיקה עצמית נפשית, מנוחיות הבית, בחינם ובאנונימיות מלאה. הכלי מבצע סקירה רחבה וראשונית – ומאפשר ללמוד האם קיים חשד לבעיה נפשית כלשהי. קצת כמו בדיקת דם שעושים באופן תקופתי כדי לקבל תמונת מצב על מצב הגוף שלנו. בסיום ההערכה בכלי מתקבל משוב באופן אוטומטי בהתאם לתשובות שלכם לשאלות, שכולל גם טיפים ולינקים לקריאה נוספת בהתאם לצורך.

יש הרבה בדיקות ברחבי האינטרנט שמציעות להבין איזה סוג אדם אתם/ן או מה מתאים לכם/ן לעשות בחיים. על פי רוב מדובר בבדיקות לא מבוקרות, ולכן לא ניתן לדעת האם הן מבוססות על כלים מהימנים ומתוקפים, כלומר מה אמינות התוצאות המתקבלות והאם אפשר באמת להסתמך עליהן. מנגד – "מה יש לי" נבנה תוך שימוש רק בכלי הערכה עצמית פסיכולוגיים שעמדו בסטנדרטים גבוהים ואשר נעשה בהם שימוש ברחבי העולם.

​​​​📝 מומלץ לעשות בדיקה תקופתית! השימוש בכלי הוא ללא הגבלה. מיועד לגילאי 18+ וכולל כלים שמתוקפים עבור גילאים אלו בלבד.

📝 מתכננים לקבוע איתי פגישה? מומלץ לעשות בדיקה לפני ההגעה ולהביא אתכם את המשוב לפגישה הראשונה! לצורך כך מומלץ להשתמש בכלי דרך מחשב ולא מהטלפון – כדי שיהיה אפשר לשמור את המשוב כקובץ.

חשוב לדעת!

הכלי פותח במסגרת מחקר שגם בוחן העדפות של אנשים. מכאן שהשימוש בכלי נעשה במסגרת המחקר – כאמור בחינם ובאנונימיות מוחלטת.

כיוון שהכלי אנונימי – ביצוע ההערכה לא נחשב כפנייה אליי. אני לא אדע מי אתם או איזה משוב קיבלתם אלא אם תצרו קשר.

הכלי מהווה הערכה ראשונית בלבד – הוא לא מחליף הערכה מסודרת, ולא מהווה אבחנה רשמית. לצורך אלו יש לפנות ולתאם פגישת הערכה.

bottom of page